Vanaf 1 maart nemen wij spijtig genoeg afscheid van Osteopaat Tim Sparrow. Tim gaat zich meer richten op research. Wij wensen hem daarin veel succes en kijken terug op een aangename samenwerking. 

Tim Sparrow

Tim Sparrow

Osteopaat

Tim Sparrow - osteopaat: 0471/ 22 79 58

of klik hier voor online afspraak

Tim Sparrow studeerde in 1990 af aan de Maidstone College of Osteopathy, en is verder opgeleid door de intussen overleden John Wernham DO.

Hij heeft een klassieke osteopathische achtergrond waarbij de nadruk gelegd word op holistisch werk en een geïntegreerde aanpak voor behandeling

Na zijn studies heeft hij lesgegeven in onder andere het Verenigd Koninkrijk en stond mee aan de basis van het JWCCO, de John Wernham College of Classical Osteopathy, een van de eerste scholen voor osteopaten in België, waar hij mede directeur werd tot 1995.
Hij maakte deel uit van de oprichting van het ‘Surrey Institute of Osteopathic Medicine UK’. BSc/MSc programma .
Hij geeft lessen in een groeiende aantal scholen voor osteopathie in Europa, Canada en Japan, en is lid van ‘The institute of Classical Osteopathy, UK’

Hij behandelt patiënten van alle leeftijden en heeft een breed werkveld dat varieert van baby’s tot volwassenen, relaxatie en wellness, sport en fitness tot het verzorgen van ouderen.

Zijn vier jaar durende opleiding heeft alle aspecten van de osteopathie overlopen; craniaal, cranio-sacraal, visceraal, structureel en revalidatie.

Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak en is geregistreerd in zowel het Verenigd Koninkrijk (GOsC) als in België (GNRPO)
Hij schrijft momenteel aan een paper, gebaseerd op studies over osteopathische aanpak bij Multiple-Sclerose.

Tim heeft twee dochters. Zijn hobby''s zijn kiten, het strand en watersport.

Een afspraak kan je maken via het nummer : 0471/ 22 79 58 of of klik voor online afspraak