Dokter Hanne Tuytelaers

Dokter Hanne Tuytelaers

Huisarts

Dokter Hanne Tuytelaers is sinds augustus 2010 vast lid van de praktijk.  Daarvoor werkte zij 4 jaar als huisarts in Leuven en een half jaar als Kind en Gezin arts.  Ze is afgestudeerd als huisarts aan de KUL in 2005. Ze woont samen met haar drie kinderen in Herent.
Haar bijzondere interesses zijn: dermatologie, pediatrie, infectieziekten en  zwangerschapsbegeleiding. Buiten haar werkuren probeert ze elk vrij moment te tekenen en te schilderen. Enkele van haar werken hangen sinds kort in de wachtzaal, het volledig oeuvre is te zien op www.hannetuytelaers.be

Dokter Leen Nouwen

Dokter Leen Nouwen

Huisarts

Dokter Leen Nouwen is sinds september 2013 vast lid van de praktijk. Ze is afgestudeerd als huisarts aan de KUL in 2011.  Leen woont met haar man en 2 dochtertjes in Rotselaar.
Haar bijzonder interesses zijn : kindergeneeskunde, zwangerschapsbegeleiding, psychosociale problemen en rookstopbegeleiding.

Dokter Annelies Belmans

Dokter Annelies Belmans

Huisarts

Dokter Annelies Belmans is sinds augustus 2018 vast lid van de praktijk. Zij studeerde af als arts aan de KUL in 2016. Zij specialiseerde zich 2 jaar lang in onze praktijk tot huisarts onder supervisie van Dr. Tuytelaers.
Haar bijzondere interesses zijn: pediatrie, zwangerschapsbegeleiding, infectieziekten en sportletsels.

Van 28 februari '24 tot en met 31 augustus '24 is dr Belmans in zwangerschapsverlof.

Dr Yasmine Van der Eeken

Dr Yasmine Van der Eeken

Huisarts

Dokter Yasmine Van der Eeken is sinds september 2021 vast lid van de praktijk. Ze is afgestudeerd als arts aan de KUL in 2018. Zij specialiseerde zich gedurende 2 jaar tot huisarts in Koersel en werkte daarna gedurende een jaar als vervangarts in Lummen en Bierbeek. Haar bijzondere interesses zijn : chronische aandoeningen (vb. diabetes, hartfalen, hoge bloeddruk, …), zwangerschapsbegeleiding en pediatrie.

Dr Katleen Fabry

Dr Katleen Fabry

Huisarts

Dokter Katleen Fabry is afgestudeerd als huisarts aan de KULeuven in 2014. Aansluitend heeft ze gewerkt in de praktijk van haar vader in Diepenbeek. Samen met haar man en 2 kindjes is zij verhuisd naar Leuven. Na een jaar vervangingen in de regio heeft zij besloten om zich te vestigen in onze praktijk. Haar bijzondere interesses zijn pediatrie, palliatieve zorgen en inwendige geneeskunde.

Dr Charlotte Geubels

Dr Charlotte Geubels

Huisarts

Dokter Charlotte Geubels zal onze praktijk opnieuw versterken van 17 juni tot en met 30 augustus 2024 op maandag, woensdag en vrijdag.
Zij heeft haar opleiding geneeskunde aan de KULeuven gevolgd en zich verder gespecialiseerd als huisarts via de Universiteit van Antwerpen.