Ellie Mineur

Erkend diëtiste door het RIZIV

Ben je op zoek naar een positieve relatie met eten en een duurzaam en gezond gewicht? Heb je een medisch probleem waarvoor je een specifiek dieet zou moeten volgen?

Dan begeleid ik je graag op weg naar een gezonde levensstijl. Dit door samen op zoek te gaan naar een gezonde levenstijl die bij je past zodat we jouw doelen gaandeweg kunnen verwezelijken. Na meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven koos ik ervoor mijn passie voor voeding te combineren met mijn voorliefde om mensen te coachen. Dit doe ik in deze praktijk en op de algemene dieetafdeling van het ziekenhuis waar ik voornamelijk de voeding van kankerpatiënten, patiënten met nierproblemen en ouderen optimaliseer.Waar ik je onder andere mee kan helpen zijn volgende thema’s: Gewicht: ondergewicht, overgewicht, obesitas en voeding vóór en na bariatrische ingrepenMedische diëten voor: intoleranties, allergieën, (pré) diabetes type 2, lever en nierproblemen, constipatie en diarree, hart- en vaatziektes (hoge cholesterol, hoge bloeddruk,...), kauw- en slikproblemen, kanker Specifieke voeding en begeleiding: zwangerschap (vóór en na), kinderen en jongeren, vegetarisme, veganisme, sportvoeding, emotioneel eten.

Een afspraak maken kan online via onderstaande knop of neem contact op per mail: Ellie.mineur@gmail.com of telefonisch: 0474 87 36 31

Melanie Batteux

Tabakologe

Melanie Batteux is sinds 2021 afgestudeerd als apotheker aan de VUB en staat sinds dan ook voltijds voor patiënten klaar in de apotheek. Melanie heeft in haar vrije tijd als vaccinator gewerkt in het vaccinatiecentrum Halle om de inwoners te vaccineren tegen COVID-19. Om patiënten beter bij te staan en uit interesse heeft Melanie ook het diploma als tabakoloog behaald in 2022. In haar vrije tijd begeleid ze momenteel patiënten voor, tijdens en na hun rookstop.

Wil je stoppen met roken of wens je hier meer informatie over dan mag je altijd contact opnemen met haar via het telefoonnummer: 0476 25 97 78 of via melanie.tabakoloog@hotmail.com. Ook zijn de rookstopconsultaties deels terugbetaald door de mutualiteit.

Bart Leblans

Verslavingsconsulent , helpt je met het stoppen van diverse verslavingen

Vanaf september ontvangt hij de patiënten in onze praktijk
https://www.verslavingsconsulent.be

Joke Mylle

Gespecialiseerde voetverzorging
Ik ben Joke Mylle en ik ben afgestudeerd als geriatrisch verpleegkundige aan de UCLL. Ik heb mij bijgeschoold tot gespecialiseerd voetverzorger. Je kan bij mij terecht voor een pedicurebehandeling, ingegroeide nagels, hulp bij het behandelen van schimmelnagels, eelt,... Ook diabeten kunnen bij mij op controle komen voor (dreigende) wondjes en preventie hiervan. Naast het verzorgen van mensen en hun voeten brei ik heel graag , dus zelfs voor wollen sokken aan je voeten kan je bij mij terecht.

Een afspraak maken kan via telefoonnummer: 0497 73 63 06.

Catherine en Anouk blijven verbonden met de praktijk, maar werken vanaf heden op een andere locatie. 

Catherine kunnen jullie terugvinden op het volgende adres: Rotselaarsesteenweg 126, 3018 Wijgmaal.

En Anouk op de Oude Route 5 in 3390 Tielt-Winge. 

Meer informatie vinden jullie terug op de respectievelijke websites: