Flora van der Weij

Erkend diëtiste door het RIZIV

Mijn taak als diëtiste is om je te helpen bij het opbouwen van gezonde (eet)gewoontes. We bekijken samen wat jouw doelen zijn en wat haalbaar is op korte en lange termijn. Je kan bij mij terecht met verschillende voedingsvragen zoals bijvoorbeeld:

  • afvallen en gewichtsbehoud,
  • prikkelbare darmsyndroom,
  • voedselintoleranties,
  • duurzame eetpatronen,
  • voeding bij hoge cholesterol,
  • voeding bij de menopauze,
  • coeliakie,
  • eetstoornissen (enkel indien ook psycholoog en huisarts betrokken zijn),
  • nierinsuffieciëntie,
  •  ...

Tijdens de eerste afspraak gaan we in op jouw vragen en breng ik je huidige eetpatroon (en leefstijl) in kaart. Op basis daarvan kan ik een aangepast advies opstellen dat we tijdens de tweede afspraak  samen overlopen. Verdere opvolging is mogelijk en wordt afgesteld op jouw specifieke situatie.

Een afspraak maken kan via www.mindfood.be/afspraak-maken. Heb je nog vragen? Dan mag je ook altijd een mailtje sturen naar flora@mindfood.be

Gretl Michielsen

Seksuoloog
Ik ben Gretl Michielsen, seksuoloog. Bij mij kunnen individuen en koppels terecht voor allerhande relationele en/of seksuele vragen en zorgen. Denk daarbij aan onderwerpen als relaties, seksuele gezondheid, seksueel verlangen, seksuele opwinding, orgasme, pijn bij het vrijen, seksuele ontevredenheid, seksueel misbruik/geweld, genderidentiteit, seksuele oriëntatie en parafilieën. Ook andere vragen en zorgen die enigszins met seksualiteit en relaties te maken hebben, zijn welkom. Tijdens mijn masteropleiding Seksuologie liep ik stage in het Sint-Franciscusziekenhuis te Heusden- Zolder. Daar leerde ik seksuele en relationele klachten te benaderen vanuit een persoons- en oplossingsgerichte benadering. Verder ben ik ook werkzaam te Antwerpen en Mechelen, waar ik contacten onderhoud met collega’s-psychologen en -kinesitherapeuten. Multidisciplinariteit en klantgerichtheid zijn waarden die mijn werk als seksuoloog vorm geven.

 

Voor meer informatie of voor een afspraak kan je me zowel telefonisch als via mail bereiken. Telefonisch kan je me contacteren op 0456 63 40 68. Mailen kan naar gretl.seksuoloog@gmail.com. Een consultatie duurt 50 à 60 minuten en kost €65, zowel voor individuen als voor koppels

Joke Mylle

Gespecialiseerde voetverzorging
Ik ben Joke Mylle en ik ben afgestudeerd als geriatrisch verpleegkundige aan de UCLL. Ik heb mij bijgeschoold tot gespecialiseerd voetverzorger. Je kan bij mij terecht voor een pedicurebehandeling, ingegroeide nagels, hulp bij het behandelen van schimmelnagels, eelt,... Ook diabeten kunnen bij mij op controle komen voor (dreigende) wondjes en preventie hiervan. Naast het verzorgen van mensen en hun voeten brei ik heel graag , dus zelfs voor wollen sokken aan je voeten kan je bij mij terecht.

Een afspraak maken kan via telefoonnummer: 0497 73 63 06.

Bart Leblans

Verslavingsconsulent , helpt je met het stoppen van diverse verslavingen

Meer info vindt u op de website:

https://www.verslavingsconsulent.be

Catherine en Anouk blijven verbonden met de praktijk, maar werken vanaf heden op een andere locatie. 

Catherine kunnen jullie terugvinden op het volgende adres: Rotselaarsesteenweg 126, 3018 Wijgmaal.

En Anouk op de Oude Route 5 in 3390 Tielt-Winge. 

Meer informatie vinden jullie terug op de respectievelijke websites: