Ellie Mineur

Erkend diëtiste door het RIZIV

Ben je op zoek naar een positieve relatie met eten en een duurzaam en gezond gewicht? Heb je een medisch probleem waarvoor je een specifiek dieet zou moeten volgen?

Dan begeleid ik je graag op weg naar een gezonde levensstijl. Dit door samen op zoek te gaan naar een gezonde levenstijl die bij je past zodat we jouw doelen gaandeweg kunnen verwezelijken. Na meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven koos ik ervoor mijn passie voor voeding te combineren met mijn voorliefde om mensen te coachen. Dit doe ik in deze praktijk en op de algemene dieetafdeling van het ziekenhuis waar ik voornamelijk de voeding van kankerpatiënten, patiënten met nierproblemen en ouderen optimaliseer.Waar ik je onder andere mee kan helpen zijn volgende thema’s: Gewicht: ondergewicht, overgewicht, obesitas en voeding vóór en na bariatrische ingrepenMedische diëten voor: intoleranties, allergieën, (pré) diabetes type 2, lever en nierproblemen, constipatie en diarree, hart- en vaatziektes (hoge cholesterol, hoge bloeddruk,...), kauw- en slikproblemen, kanker Specifieke voeding en begeleiding: zwangerschap (vóór en na), kinderen en jongeren, vegetarisme, veganisme, sportvoeding, emotioneel eten.

Een afspraak maken kan online via onderstaande knop of neem contact op per mail: Ellie.mineur@gmail.com of telefonisch: 0474 87 36 31

Gretl Michielsen

Seksuoloog
Ik ben Gretl Michielsen, seksuoloog. Bij mij kunnen individuen en koppels terecht voor allerhande relationele en/of seksuele vragen en zorgen. Denk daarbij aan onderwerpen als relaties, seksuele gezondheid, seksueel verlangen, seksuele opwinding, orgasme, pijn bij het vrijen, seksuele ontevredenheid, seksueel misbruik/geweld, genderidentiteit, seksuele oriëntatie en parafilieën. Ook andere vragen en zorgen die enigszins met seksualiteit en relaties te maken hebben, zijn welkom. Tijdens mijn masteropleiding Seksuologie liep ik stage in het Sint-Franciscusziekenhuis te Heusden- Zolder. Daar leerde ik seksuele en relationele klachten te benaderen vanuit een persoons- en oplossingsgerichte benadering. Verder ben ik ook werkzaam te Antwerpen en Mechelen, waar ik contacten onderhoud met collega’s-psychologen en -kinesitherapeuten. Multidisciplinariteit en klantgerichtheid zijn waarden die mijn werk als seksuoloog vorm geven.

 

Voor meer informatie of voor een afspraak kan je me zowel telefonisch als via mail bereiken. Telefonisch kan je me contacteren op 0456 63 40 68. Mailen kan naar gretl.seksuoloog@gmail.com. Een consultatie duurt 50 à 60 minuten en kost €65, zowel voor individuen als voor koppels

Joke Mylle

Gespecialiseerde voetverzorging
Ik ben Joke Mylle en ik ben afgestudeerd als geriatrisch verpleegkundige aan de UCLL. Ik heb mij bijgeschoold tot gespecialiseerd voetverzorger. Je kan bij mij terecht voor een pedicurebehandeling, ingegroeide nagels, hulp bij het behandelen van schimmelnagels, eelt,... Ook diabeten kunnen bij mij op controle komen voor (dreigende) wondjes en preventie hiervan. Naast het verzorgen van mensen en hun voeten brei ik heel graag , dus zelfs voor wollen sokken aan je voeten kan je bij mij terecht.

Een afspraak maken kan via telefoonnummer: 0497 73 63 06.

Bart Leblans

Verslavingsconsulent , helpt je met het stoppen van diverse verslavingen

Meer info vindt u op de website:

https://www.verslavingsconsulent.be

Catherine en Anouk blijven verbonden met de praktijk, maar werken vanaf heden op een andere locatie. 

Catherine kunnen jullie terugvinden op het volgende adres: Rotselaarsesteenweg 126, 3018 Wijgmaal.

En Anouk op de Oude Route 5 in 3390 Tielt-Winge. 

Meer informatie vinden jullie terug op de respectievelijke websites: